Flag

Ganache-kakku

about 12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kaunis ganache-kakku marmoroiduilla kukilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Täyte
150 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
150 gDr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
2 dlkuohukermaa
Pohja
3,5 dlvehnäjauhoja
4 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 psDr. Oetker Mantelijauhetta (100g)
2 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
yhden appelsiinin kuori raastettuna
1,75 dlrypsiöljyä
1 dlappelsiinimehua
4 kplkananmunaa
Päällinen
450 gDr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
Koristelu
50 gDr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
50 gDr. Oetker Punaista Sokerimassaa
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta (100g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
1

Lämmitä kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaat joukkoon ja sekoita kunnes suklaat ovat sulaneet. Jäähdytä seos kaatamalla se toiseen kulhoon (ei jääkaappiin). Voitele irtopohjavuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilma 150 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja mantelijauhot kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella ensin matalalla teholla ja sitten korkeimmalla teholla 2 minuuttia. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Irrota kakkupohja varovasti vuoasta ja anna jäähtyä.

3

Poista leivinpaperi pohjasta ja leikkaa kakkupohja puoliksi. Ota 2 rkl täytettä sivuun. Laita toinen puoli kakkupohjasta tarjoilulautaselle ja levitä sen päälle loput täytteestä. Laita toinen pohja päälle ja paina kevyesti. Levitä ylimääräinen täyte ohuesti kakun päälle ja reunoille.

4
Picture - Canache-Torte mit marmorierten Blüten step.jpg

Leikkaa valkoisesta ja punaisesta sokerimassasta pieniä paloja marmorikukkia varten. Sekoita palat ja vaivaa ne yhtenäiseksi massaksi. Kauli massa levyksi pakastinpussin sisällä ja tee erikokoisilla kukkamuoteilla marmorikukkia. Yhdistä ylijäävät reunapalat ja kauli niistä uudestaan levy.

5

Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla noin 3mm paksuksi levyksi. Levitä massa kakun päälle. Tasoita kakun päällinen ja paina sivuilta. Leikkaa ylijäävä reuna pois. Asettele marmorikukat kakun päälle ja kiinnitä ne valkoisen sokerikuorrutteen avulla.