Flag

Kolmen suklaan kakku

about 8 - 10 palaa
Keskitasoinen
120 minuuttia
Näyttävässä suklaakakussa yhdistyvät hasselpähkinä ja suklaa. Kakkuun tulee kolme kaunista kerrosta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4 psDr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (200 g)
2 dlsokeria
4 kplkananmunaa
Tumma suklaamousse
150 gtummaa suklaata
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Vaalea suklaamousse
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Koristelu
tummaa suklaata ja valkosuklaata lastuina

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (200 g)
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1

Pohja

Laita uuni kuumenemaan 180° C kiertoilmalle tai 200° C asteeseen tasalämmölle. Levitä hasselpähkinärouhe pellille ja paahda niitä noin 4 minuuttia. Anna jäähtyä.

2

Voitele irtopohjavuoka (halkaisija noin 22 cm).

3

Sekoita pähkinät hienoksi monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja sekoita kunnes koostumus muistuttaa korppujauhoja. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada taikina vuokaan. Paista 18-20 minuuttia.

4

Irrota kakkupohja vuoasta ja pese vuoka. Laita kakkupohja takaisin vuoan pohjalle.

5

Tumma suklaamousse

Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Käytä sähkövatkainta ja vatkaa noin minuutti niin, että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa. Vatkaa hieman jäähtynyt suklaa mukaan. Levitä seos hasselpähkinäpohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi ennen kuin laitat vaalean suklaamoussen päälle.

6

Vaalea suklaamousse

Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Käytä sähkövatkainta ja vatkaa noin minuutti niin, että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa.

7

Anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään tuntia ennen tarjoilua.

8

Koristele valkoisilla ja tummilla suklaalastuilla.