Flag

Mustikka-kardemummaskonssit

about 12 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Perinteinen englanilainen aamiaisskonssi!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
4 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tlsuolaa
0,75 dlsokeria
50 gvoita
2 dlkuohukermaa
yhden appelsiinin kuori raastettuna
0,5 tlkardemumma
about 125 - 150 gmustikoita
Voiteluun
1 kplkananmunaa
Tarjoiluun
kermavaahtoa ja appelsiinin raastettua kuorta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon kuutioitu, kylmä voi. Lisää kerma, appelsiinin kuoriraaste, kardemumma ja marjat. Sekoita mahdollisimman nopeasti taikinaksi, ettei siihen muodostu sitkoa.

2

Taputtele taikina jauhotetulle pöydälle paksuksi levyksi. Ota pienellä muotilla taikinasta ympyröitä. Voitele kevyesti vatkatulla munalla. Paista skonssit.

Paistoaika: about 10 Minutes

3

Tarkista kypsyys, kun paistoaikaa on kulunut n. 7 minuuttia. Jos skonssin pohja on kauniin ruskea ja tuntuu kovahkolta, niin leivonnainen on valmis.

4

Tarjoa kermavaahdon kanssa ja raasta halutessasi koristeeksi appelsiinin kuorta.