Flag

Punajuurikakku

about 13 annosta
Helppo
100 minuuttia
Punajuurikakku sopii loppuvuoden juhlahetkiin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
4 kplkananmunaa
2 kplpunajuuria (isoa)
4 dlfariinisokeria
4 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
50 gDr. Oetker Mantelijauhetta
2 dlrypsiöljyä
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Voitele reilu litran vetoinen kahvikakku- tai leipävuoka voilla ja jauhota korppujauhoilla.

2

Kuori ja raasta punajuuret.

3

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin tunti.

4

Kokeile kypsyyttä tikulla. Kakku on kypsä kun taikina ei tartu enää tikkuun.

5

Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

6

Kuorruta jäähtynyt kakku. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi ja sekoita siihen sulatettu suklaa voimakkaasti sekoittaen.

7

Levitä kakun pinnalle . Ripottele koristeeksi pehmeitä hopeahelmiä