Flag

Sitrusmyslikakku

about 8 palaa
Keskitasoinen
80 minuuttia
Upea ja raikas myslipohjainen kakku.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
3 dlDr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
50 gvoita
Täyte
5 kplDr. Oetker Liivatelehteä
2,5 dlvispikermaa
200 gmaitorahkaa
about 1 - 3 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
about 0,5 - 1 dlsokeria
2 rklvettä
Pinnalle
3 kplkiiviä
1 dltuoreita mansikoita
hedelmiä esim. passiohedelmä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Pohja

Leikkaa halkaisijaltaan 18-20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperista ympyrä. Sekoita mysli ja sulatettu voi keskenään ja painele seos kakkuvuoan pohjalle.

2

Täyte

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon rahka. Mausta seos sitruuna-aromilla ja vaniljasokerilla, sekä sokerilla. Kuumenna vesi esimerkiksi kahvikupissa mikroaaltouunissa kiehuvaksi ja lisää joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita liemi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli.

3

Koristelu

Kuori kiivit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita kiiviviipaleet kakun pinnalle limittäin. Laita keskelle muutama kokonainen tai puolitettu mansikka. Halkaise passiohedelmä ja purista puolikkaasta siemenet pinnalle. Laita toinen puolikas koristeeksi. Voit viimeistellä kakun kakkukiilteellä (ei liivatepohjainen). Pyöräytä veitsellä kakun ympäri, jotta se irtoaa vuoasta. Siirrä tarjoiluvadille ja rouhi pinnalle halutessasi vielä vaniljatankoa myllystä.