Casa di Mama - Kuin kotona tehty

Casa di Mama maistuu ja näyttää perinteiseltä ja aidolta, kuin italialaisen äidin kotona käsintehdyltä pizzalta!

Casa di Maman juju on sen pohjassa. Sitä ei ole esipaistettu, vaan se kohoaa ja paistuu ensi kerran paistajansa uunissa. Pohjasta tulee rapea ja ohut kun taas kohoavasta reunasta tulee rapea päältä ja pehmeä sisältä. Kohoaminen saa Casa di Maman näyttämään kotitekoiselta!

Casa di Mama-pizzan herkullisella pohjalla on runsaasti täytteitä.

Viimeistely: Casa di Mama -sarjan tuotteet paistetaan sähköuunissa 250 asteessa 13-15min. Pakkauksessa on mukana leivinpaperi, joka helpottaa pizzan käsittelyä, jos se on päässyt sulamaan ennen paistamista.

 

Vähälaktoosiset Casa di Mama pizzat:

Casa di Mama Pepperoni-Salame

Casa di Mama Salame

Casa di Mama Salame Extra Piccante