Bongaa PAULA ja VOITA!

Paula-lehmä liikkuu kesällä pakettiautollaan pitkin Suomea.

Bongaa PAULA tai Paulan paku, ota kuva, lataa se Instagramiin, merkitse #paulakisa ja olet mukana arvonnassa.

Ps. Voit osallistua arvontaan myös PAULA-aiheisella piirrustuksella joko Instagramissa #paulakisa tai lähettämällä kuvan facebook-seinällemme www.facebook.com/paulalehma

Arvomme joka viikko ihanan PAULA-aiheisen palkinnon, PAULA-pehmolelun sekä mehulasisetin!

Arvonnan säännöt

Bongaa PAULA tai PAULAn paku -arvonta

 

Arvonta-aika ja mekanismi: 
Kampanja-aika: 9.6.-14.8.2017.

Paula-lehmä liikkuu kesän ajan Paula-pakettiautolla pitkin Suomea.

Arvomme Paulan tai Paulan pakettiauton bonganneiden kesken joka viikko Paula aiheisia palkintoja. Merkitse kuvaan #paulakisa ja olet mukana arvonnassa.

 

Arvontaan voi osallistua myös Paula-aiheisella piirustuksella, Instagramissa #paulakisa, tai lataamalla kuvan Paula-lehmän facebook-sivun seinälle. (www.facebook.com/paulalehma) 

 

Palkinto:
Arvonnan palkintoina arvotaan joka viikko Paula-aiheinen palkinto (sis. Paula pehmolelun sekä Paula mehulasisetin). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan viikoittain (viikoilla 25-33). Voittajien nimet julkaistaan Paula-lehmä Facebook -sivulla ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron ja postituskulut.  

 

Osallistumisoikeus:
Osallistuaksesi sinun tulee olla yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen huoltajan kirjallisen suostumuksen.

 

Lisätietoja arvonnasta:
Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää kuvaa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta arvontaan liittyvissä yhteyksissä Facebookissa ja Instagramissa. Instagramissa osallistuja hyväksyy säännöt lisätessään kuvan mukaan kilpailun tunnisteet. Kilpailukuva ei saa sisältää poliittisia tai kaupallisia viestejä tai kuvaa henkilöistä ilman heidän suostumustaan. Huomioithan, että kuva voi levitä sosiaalisessa mediassa. Arvontaan osallistuja vastaa siitä, että hänellä on tekijänoikeudet lähettämäänsä kuvaan ja että kuva ei loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia eikä ole lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai tuloksiin vaikuttamisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kampanjan yhteistyökumppanit, kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen.

 

Facebook ja Instagram eivät tue, hallinnoi eikä sponsoroi arvontaa, eivätkä ole vastuussa arvonnan sisällöstä tai toteutuksesta. Arvontaan osallistuja luovuttaa yhteystietonsa vain Dr. Oetker Suomi Oy:n käyttöön ja niitä käytetään vain palkintojen lähettämiseen.

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 

Arvonnan järjestäjä

Dr. Oetker Suomi Oy
Eteläinen Makasiinikatu 4 A
00130 Helsinki

Puh: 09 681 88 30, oetker@oetker.fi