EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

6 munan kakkupohja

(13)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kuuden kananmunan sokerikakkupohja sopii monenlaisten täytekakkujen pohjaksi.

noin 12 - 15 annosta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin 6 munan kakkupohja

6 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi noin 5-10 minuutin ajan. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (25 cm). Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 30 min.

Vaahtoa varten kannattaa ottaa kananmunat hyvissä ajoin huoneenlämpöön lämpenemään, sillä ne vaahtoutuvat paremmin kuin jääkaappikylmät munat. Kananmunat lämpenevät hieman myös vatkauksen aikana. Vaahto muodostuu parhaiten laakeassa pyöreäpohjaisessa astiassa.

Ravintosisältö: reseptiin 6 munan kakkupohja

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 394kJ
192kcal
944kJ
460kcal
Rasva 1.9g 4.6g
Hiilihydraatit 21g 50g
Proteiini 3.2g 7.7g