EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

After Eight Cupcakes

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Täyteläiset suklaamuffinit ja mintunmakuinen mousse yhdistyvät näissä ihanissa kuppikakuissa. Koristeluun käytetään After Eight konvehteja ja tuoreita mintunlehtiä.

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin After Eight Cupcakes

Taikina:

150 g pehmeää voita
1 ¾ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 kpl kananmunaa
2 ¾ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
75 g Dr. Oetker Chocolate chip tummasuklaata
4 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Choco strösseliä
After Eight suklaakonvehteja
mintunlehtiä

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Jaa muffinivuoat muffinipellille tai uunipellille.

2

Taikina:

Vaahdota voi, sokeri, vaniljasokeri ja kaakao. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon ja siivilöi seos taikinaan. Kääntele taikina varovasti tasaiseksi. Lisää suklaahiput ja piparminttuaromi. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

3

Kuorrutus ja koristelu:

Sekoita kakkumousse maitoon. Lisää vihreä väri ja piparminttuaromi. Vaahdota aluksi hetki sähkövatkaimen pienimmällä teholla ja sitten 4 minuutin ajan suurimmalla teholla, kunnes vaahto on paksua ja kestävää. Siirrä mousse purotuspussiin, jossa on ruusutylla. Pursota mousse muffineille ja koristele ne After Eight konvehdein, mintunlehdin ja kaakaoströsselein.

Ravintosisältö: reseptiin After Eight Cupcakes

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 781kJ
236kcal
1267kJ
383kcal
Rasva 11g 18g
Hiilihydraatit 21g 34g
Proteiini 3g 4.8g