EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Amandan syntymäpäiväkakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kaunis pyöreä täytekakku on klassinen tarjottava syntymäpäiväjuhlilla ja ristiäisissä.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Amandan syntymäpäiväkakku

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa
2 rkl sokeria
1 dl mansikkahilloa
1 dl omenahilloa
2 kpl Dr. Oetker Sokerimassaa
1 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhot varovasti nostellen vaahtoon. Kaada taikina voideltuun irtopohja vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.

2

Jaa kakku kolmeen kerrokseen terävällä veitsellä sahaten. Kostuta kakku maidolla, johon on sekoitettu vaniljasokeri. Vaahdota kermavaahto ja mausta se sokerilla. Aseta alimmainen kakkulevy tarjoilu vadille. Levitä levylle omenahilloa ja kermavaahtoa. Lisää toinen kakkulevy ja paina kevyesti. Levitä levylle mansikkahillo ja kermavaahtoa. Säästä osa kermavaahdosta kakun kuorruttamiseen. Lisää päällimmäinen kakkulevy. Pyöristä kakun reunoja veitsellä leikaten. Kuorruta kakku kermavaahdolla.

3

Sekoita sokerimassaan sopiva määrä punaista elintarvike väriä. Sekoita massaa käsin kunnes väri on tasainen. Voit käyttää halutessasi hanskoja, väri lähtee käsistä saippualla pesten. Kauli sokerimassa kakun kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Nosta levy kaulimen avulla kakun päälle. Painele kuorrute varovasti käsin kakun päälle ja leikkaa alareuna siistiksi veitsellä. Kiinnitä koristeet sokerimassalla tai valkoisella koristelugeelillä kakun päälle. Kirjoita syntymäpäiväsankarin nimi kakulle.

Ravintosisältö: reseptiin Amandan syntymäpäiväkakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1281kJ
409kcal
1059kJ
338kcal
Rasva 14g 11g
Hiilihydraatit 46g 38g
Proteiini 3.4g 2.8g