EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Appelsiini-suklaa cupcakes

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Appelsiini-suklaa cupcakes resepti.

20 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Appelsiini-suklaa cupcakes

2 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips tummasuklaa (100 g)
100 g voita sulatettuna
2 tl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia

Pinnalle:

200 g appelsiinituorejuustoa
4 - 5 dl tomusokeria
vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä

Koristeluun:

1 kpl Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita
Dr. Oetker Cupcake Daisies

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, suklaapalat, jäähtynyt voisula ja appelsiiniaromi. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina Dr.Oetker Cupcake -vuokiin ja paista uunissa. Jäähdytä.

Lämpötia: 220°C

Kiertoilmauuni: 200°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 15 min.

2

Vatkaa appelsiinituorejuusto ja tomusokeri keskenään. Rouhi joukkoon vaniljatankoa myllystä ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella. Pursota tahna jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele muffinit kukilla ja helmillä.

Ravintosisältö: reseptiin Appelsiini-suklaa cupcakes

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1074kJ
288kcal
1524kJ
409kcal
Rasva 7.9g 11g
Hiilihydraatit 40g 57g
Proteiini 3.1g 4.3g