EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Aurinkokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tämän kesäisen kakun voi leikata valmiiksi leivoksiksi tai tarjota kakkuna.

noin 14 palaa

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Aurinkokakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ kpl luomu appelsiinimehu
2 rkl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
2 rkl kermaviiliä

Mango-passionhyytelö:

1 kpl mango
3 kpl passionhedelmää
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 rkl luomu appelsiinimehu

Vaniljamousse:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 ½ dl maitoa
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips white

Kostustukseen:

100 g voita
2 dl tomusokeria
2 rkl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia

Koristelu:

250 g Dr. Oetker Keltaista Sokerimassaa
250 g Dr. Oetker Sokerimassaa Vaaleanpunainen
Dr. Oetker koristerakeita , esim. Aurinkoströsseli

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon, vuorotellen muiden aineiden kanssa. Kaada leivipaperoidulle pellille ja paista 175 asteessa n.15- 20 minuuttia. Kumoa tomusokeroidulle leivinpaperille, anna jäähtyä ja leikkaa pohja kolmeen tasaiseen suorakaiteen muotoiseen palaan.

2

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Soseuta mangon hedelmäliha ja koverra passiohedelmien sisus joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota liivatelehdet siihen. Yhdistä liivateseos hedelmäsoseen ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Vispaa pussillinen vaniljakakkumoussea maitoon. Vaahdota vispikerma kovaksi vaahdoksi ja yhdistä vaniljamousseen.

3

Kostuta alin kakkupohja appelsiinimehulla, sivele ohut kerros hedelmähyytelöä ja levitä sitten kerros vaniljamoussea. Lusikoi keskelle moussen päälle vana hedelmähyytelöä ja ripottele valkosuklaahippuja. Levitä moussea vielä ohut kerros ja nosta toinen kerros päälle. Kostuta appelsiinimehulla, levitä kerros hedelmähyytelöä ja sitten päälle kolmas kakkupohja. Anna vetäytä jääkaapissa.

4

Vaahdota pehmeä voi ja lisää tomusokeria ja appelsiiniaromia hiljalleen. Vispaa kunnes kreemi on vaaleaa ja kuohkeaa. Lisää lopuksi elintarvikeväri.

5

Siisti kakun reunat. Levitä kreemiä tasaisesti kakun päälle. Sekoita keltaista ja vaaleanpunaista sokerimassaa yhteen kunnes tuloksena on haalean persikan sävyinen massa. Kauli tomusokeroidulla alustalla levyksi ja leikkaa kakkupohja kokoinen kaitale ja aseta kakun pintaan. Koristele keltaisesta sokerimassasta tehdyillä kukilla ja aurinkoströsselillä. Leikkaa leivospaloiksi tai aseta tarjolle kokonaisena kakkuna.

Ravintosisältö: reseptiin Aurinkokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1665kJ
486kcal
1081kJ
316kcal
Rasva 19g 13g
Hiilihydraatit 36g 23g
Proteiini 4.5g 2.9g