reseptiin Banaani-Suklaa –jäätelö
100 g | suklaata |
1 kpl | banaani |
2 ½ dl | kevytmaitoa |
1 ps | Dr. Oetker Vanilja Jäätelöjauhetta |
Rouhi suklaa ja soseuta banaani.
Laita kylmä maito vatkauskulhoon. Lisää jäätelöjauhe ja sekoita sähkövatkaimella noin 3 minuutin ajan. Sekoita joukkoon suklaarouhe ja banaanisose. Aseta seos pakastuksen kestävään, kannelliseen rasiaan ja pakasta vähintään 4 tuntia (-18°C.)
Anna jäätelön pehmetä huoneenlämmössä noin 10 minuutin ajan ennen tarjoilua. Annostele, koristele ja nauti.
per annos / kappale | per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
971kJ 232kcal |
673kJ 161kcal |
Rasva | 8.9g | 6.1g |
Hiilihydraatit | 28g | 19g |
Proteiini | 5.7g | 3.9g |