EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banaanileipä

(20)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Pari ylikypsää banaania hedelmäkulhossa? Valmista niistä helppo ja maukas banaanileipä.

10 palaa

Vaikeustaso 1 10 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Banaanileipä

Taikina:

2 kpl banaania (erittäin kypsiä)
80 g pehmeää voita
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa (ripaus)
2 ⅓ dl sokeria
1 kpl kananmuna (huoneenlämpöinen)
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
n. 3 dl vehnäjauhoja

Valmistus

Valmistus

1

Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilmauuni 150 ° C).

2

Voitele kakkuvuoka ja vuoraa se leivinpaperilla. Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä.

3

Muussaa banaanit suureen kulhoon ja sekoita voisula joukkoon. Sekoita leivinjauhe, suola, sokeri, kananmuna ja vanilja-aromi puukauhalla banaani-voiseokseen.

4

Lisää lopuksi jauhot sekaan ja sekoita tasaiseksi.

5

Lusikoi banaanileipätaikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 1 tunti (laita leipä heti uuniin, koska leivinjauhe alkaa toimia nopeasti).

6

Kokeile tikulla kypsyys. Jos tikku on puhdas kokeilun jälkeen, leipä on kypsä. Anna banaanileivän jäähtyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Banaanileipä

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 939kJ
256kcal
1187kJ
323kcal
Rasva 7.3g 9.2g
Hiilihydraatit 38g 48g
Proteiini 3g 3.8g