EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banana Split -kakku

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hurmaava ja herkullinen Banana Split-kakku vie kielen mennessään. Tämä suklaan, mansikan ja banaanin makuinen näyttävä kakku on vegaaninen.

12 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Banana Split -kakku

Pohja:

150 g Vegaanisia suklaatäytekeksejä
50 g Maidotonta leivontamargariinia

Mansikkatäyte:

1 ¼ dl Vispaantuvaa kauravalmistetta
200 g mansikoita
¾ dl sokeria
150 g kauratuorejuustoa
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI

Banaanitäyte:

1 ¼ dl Vispaantuvaa kauravalmistetta
150 g kauratuorejuustoa
2 kpl banaania
1 Yhden sitruunan mehu
¾ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
1 tl Dr. Oetker Keltaista elintarvikeväriä

Koristelu:

100 g tummaa suklaata
60 g Maidotonta leivontamargariinia
1 dl Vispaantuva kauravalmistetta
5 kpl mansikkaa
2 rkl Dr. Oetker Mix strösseliä

Valmistus

Valmistus

Pohja:

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. noin 22 cm). Vuoraa myös vuoan reunat leivinpaperilla. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sekoita joukkoon sulatettu margariini. Painele seos esivalmistellun vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Mansikkatäyte:

Vaahdota kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi. Soseuta mansikat sokerin kanssa. Vatkaa kauratuorejuusto ja puolet mansikkasoseesta yhteen. Kaada loput mansikkasoseesta kattilaan. Sekoita joukkoon vegegel ja kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehuu. Kaada kuuma seos tuorejuuston joukkoon koko ajan vatkaten. Kääntele joukkoon kauravispi ja levitä täyte heti pohjan päälle. Laita jääkaappiin banaanitäytteen valmistuksen ajaksi.

Banaanitäyte:

Vaahdota kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi. Soseuta banaanit sitruunamehun ja sokerin kanssa. Vatkaa kauratuorejuusto ja puolet banaanisoseesta yhteen. Kaada loput banaanisoseesta kattilaan. Sekoita joukkoon vegegel ja kuumenna sekoitellen, kunnes seos kiehuu. Kaada kuuma seos tuorejuuston joukkoon koko ajan vatkaten. Kääntele joukkoon kauravispi ja levitä täyte heti mansikkatäytteen päälle. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Koristelu:

Sulata suklaa ja margariini ja sekoita tasaiseksi. Irrota kakku vuoasta ja aseta se tarjoilualustalle. Kun suklaa-margariiniseos on noin 32 °C, kaada se kakun päälle ja levitä lusikalla varovasti kohti reunoja. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi minuutiksi. Vaahdota kauravispi ja siirrä se tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota kakun päälle ruusukkeita kauravispistä. Viimeistele koristelu mansikoilla ja koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Banana Split -kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1025kJ
246kcal
1073kJ
257kcal
Rasva 17g 17g
Hiilihydraatit 19g 20g
Proteiini 1.4g 1.5g