EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Banoffee-muffinit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Herkulliset ja helpot muffinit

noin 18 kappaletta

Vaikeustaso 1 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Banoffee-muffinit

Taikina:

100 g voita
1 ¾ dl sokeria
3 kpl kananmunaa (koko M/L)
1 prk kondensoitua maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 kpl banaania (keskisuurta ja kuutioituna)
1 ps Dr. Oetker Fudgepaloja

Karamelliharso:

1 ½ dl sokeria
½ dl vettä
1 ½ tl viinietikkaa (väritöntä talousetikkaa)

Kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
n. 2 rkl Dr. Oetker Toffeekastiketta (haluamasi määrä)
n. 1 ps Dr. Oetker Fudge chunks (haluamasi määrä koristeeksi)

Valmistus

Valmistus

1

Taikina

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri pehmeäksi, kermaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa jokaisen jälkeen vähintään minuutin ajan. Vatkaa sitten maitotiiviste taikinaan. Siivilöi joukkoon puolet vehnäjauhoista sekä leivinjauhe ja sekoita.

2

Sekoita loput jauhot sekä banaanikuutiot ja fudge-palat keskenään ja lisää taikinaan sekoittaen. Jaa taikina muffinivuokiin.

3

Paista muffineja noin 20–25 minuuttia 200 asteessa (175 asteessa kiertoilmauunissa). Jäähdytä muffinit ritilän päällä.

4

Karamelliharso

Kuumenna vesi ja sokeri kiehuvaksi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon etikka. Keitä tasaisella lämmöllä ilman kantta noin 8 minuuttia tai kunnes seos on hunajankeltaista. Älä sekoita.

5

Testaa seoksen valmiutta kastamalla puulusikka ensin kylmään veteen, sitten välittömästi karamelliseokseen ja lopuksi taas kylmään veteen. Karamellin pitäisi halkeilla. Anna seoksen jäähtyä noin minuutin ajan.

6

Aseta pöydälle suuri arkki leivinpaperia. Kasta haarukka karamelliseokseen ja vedä nopeasti ohuita nauhoja leivinpaperin poikki niin, että saat aikaan hienoja kuvioita. Jos karamelliseos on liian jäykkää, voit lämmittää sitä hieman.

7

Kuorrute

Valmista kakkumousse pakkauksen ohjeen mukaan sekoittamalla se kevytmaidon joukkoon ja mausta toffeekastikkeella. Kaada seos pursottimeen ja pursota muffinien päälle. Koristele toffeekastikkeella, fudge-paloilla ja karamelliharsolla.

Ravintosisältö: reseptiin Banoffee-muffinit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1173kJ
331kcal
1097kJ
310kcal
Rasva 9.2g 8.6g
Hiilihydraatit 47g 44g
Proteiini 4.8g 4.5g