EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Belgialaiset vohvelit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tällä reseptillä loihdit klassikkoherkun! Paksuista belgialaisista vohveleista ei makua puutu.

10 - 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Belgialaiset vohvelit

Taikina:

300 g pehmeää voita
2 ⅓ dl sokeria
1 hyppysellinen suolaa
4 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl täysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen

Tarjoilu:

tomusokeria
hilloa tai marmeladia
kermavaahtoa

Valmistus

Valmistus

1

Tarvikkeet:

Vohvelirauta paistamiseen.

2

Taikina:

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.

Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan.

Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.

3

Tarjoilu:

Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin, hillon tai marmeladin ja kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Belgialaiset vohvelit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1024kJ
323kcal
1522kJ
479kcal
Rasva 17g 25g
Hiilihydraatit 23g 35g
Proteiini 3.3g 5g