Flag

Belgialaiset vohvelit

10 - 12 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Tällä reseptillä loihdit klassikkoherkun! Paksuista belgialaisista vohveleista ei makua puutu.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
300 gpehmeää voita
2,33 dlsokeria
1 hyppysellinensuolaa
4 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
3 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 dltäysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen
Tarjoilu
tomusokeria
hilloa tai marmeladia
kermavaahtoa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Tarvikkeet

Vohvelirauta paistamiseen.

2

Taikina

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.


Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan.


Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.

3

Tarjoilu

Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin, hillon tai marmeladin ja kermavaahdon kanssa.