EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Black magic -suklaamarjakakku

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tumma suklaakahvikakku on täytetty ilmavalla suklaamoussella ja raikkailla marjoilla. Vastustamatonta!

noin 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Black magic -suklaamarjakakku

Kakkupohja:

2 ½ dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
¼ tl suolaa
1 kpl kananmuna
1 ¼ dl kahvia
1 ¼ dl maitoa
½ dl rypsiöljyä

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2 ½ dl kevytmaitoa

Koristelu:

400 - 500 g tuoreita marjoja esim. mansikoita, vadelmia, herukoita
suklaata esim. Toffifee, Maltesers

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esikuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

2

Kakkupohja:

Sekoita kaikki kakkupojan kuivat aineet keskenään paakuttomiksi. Sekoita myös kaikki nestemäiset aineet keskenään ja lisää seos kuiva-aineisiin. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin uunin alatasolla 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kakku on valmis kun taikinaa ei tartu tikkuun. Anna jäähtyä vuoassaan.

3

Täyte:

Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 3 minuutin ajan.

4

Halkaise kakkupohja kahteen kerrokseen. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille ja levitä päälle puolet kakkumoussesta. Nosta toinen kakkulevy päälle ja levitä loput täytteet kakun päälle.

5

Koristelu:

Koristele kakku marjoilla ja suklaamakeisilla.

Ravintosisältö: reseptiin Black magic -suklaamarjakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1402kJ
344kcal
719kJ
177kcal
Rasva 9.8g 5g
Hiilihydraatit 71g 36g
Proteiini 5.6g 2.9g