EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Blueberry cupcakes

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Herkulliset mustikkamuffinit ovat saaneet päälleen ihanan kuorrutuksen ja kauniit koristeet.

noin 12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Blueberry cupcakes

ainekset:

80 g voita
2 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
¾ dl jogurttia tai piimää
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl ruisjauhoja
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g mustikoita
12 - 15 kpl Dr. Oetker Cupcake Vuokia

kuorrute:

2 dl tomusokeria
50 g voita
½ tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
1 ½ rkl maitoa
Dr. Oetker Sokerimassaa vaaleanpunainen
Dr. Oetker Sinistä Elintarvikeväriä
1 kpl Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita

Valmistus

Valmistus

Sulata voi. Anna jäähtyä hetki, lisää kananmunat ja sokeri. Sekoita voimakkaasti vispilällä tai puuhaarukalla. Sekoita jauhot, sooda, vaniljasokeri ja jäiset tai tuoreet mustikat keskenään ja lisää taikinaan yhtä aikaa piimän tai jugurtin kanssa. varovasti sekoittaen. Jaa taikina Dr. Oetker Muffini- tai Cupcake-vuokiin.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 25 min.

Anna leivosten jäähtyä.Sekoita tomusokeri, pehmeä voi ja vanilja-aromi kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimen suurimmalla teholla n. 5 minuuttia kunnes kuorrute on ilmavaa ja kiinteää.Sekoita tippa sinistä elintarvikeväriä sokerimassaan ja vaivaa massa tasaiseksi. Kauli sokerimassa ja käytä muotteja tai muotoile käsin massasta pieniä kukkia. Koristele leivokset Sokerimassakukilla ja koristerakeilla.

Voit käyttää koristeluun myös valmiita Cupcake Daisies -kukkia.

Ravintosisältö: reseptiin Blueberry cupcakes

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 570kJ
169kcal
582kJ
173kcal
Rasva 6.2g 6.3g
Hiilihydraatit 20g 21g
Proteiini 1.4g 1.4g