EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Browniekakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Muhkea suklaakakku kootaan browniepohjasta ja suklaamoussesta. Kakku koristellaan luomusuklaa koristein.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Browniekakku

Brownie:

200 g luomuvoita
200 g tummaa suklaata , luomu (65%) rouhittuna
3 kpl luomukananmunaa
2 ½ dl luomusokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
1 hyppysellinen suolaa
1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (50 g)
50 g saksanpähkinöitä rouhittuna

Suklaamousse:

4 dl kuohu- tai vispikermaa , luomu
200 g tummaa suklaata , luomu (65%) rouhittuna

Koristelu: :

Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
karhunvadelmia
pihakäenkaalia

Valmistus

Valmistus

1

Brownie:

Sulata voi ja suklaa pienessä kattilassa tai vesihauteessa. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola toisessa kulhossa.

Kääntele jäähtynyt suklaamassa munavaahdon joukkoon. Sihtaa taikinaan jauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää rouhitut pähkinät ja sekoita. Kaada taikina irtopohjavuokaan, jonka pohja on päällystetty leivinpaperilla ja reunat voideltu.

Paista kakkua 180°C asteessa tasalämmöllä noin 20 minuuttia. Kakku on kypsä kun se on laskenut alas keskeltä. Voit kokeilla kypsyyttä haarukalla tai tikulla. Siihen tulisi tarttua hieman taikinaa, sillä brownie-pohja saa jäädä vähän tahmeaksi. Anna pohjan jäähtyä vuoassa.

2

Suklaamousse:

Kuumenna 2 dl kermaa pienessä kattilassa. Varo, ettei kerma kiehu. Pilko suklaa toiseen kulhoon. Kaada puolet kuumasta kermasta suklaiden päälle. Kun suurin osa suklaasta on sulanut, kaada loput kuumasta kermasta päälle ja sekoita.

Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi. Kääntele ensin puolet vaahdosta suklaan joukkoon. Lisää loppu kermavaahto ja sekoita tasaiseksi. Täytä suklaamoussella pursotinpussi, jossa on pyöreäpäinen tylla. Laita pussi jääkaappiin noin 40 minuutiksi, jotta mousse paksuuntuu.

3

Koristelu:

Laita kakku tarjoiluvadille. Pursota kakun päälle noin 3 cm leveitä suklaamoussekasoja päällekäin. Koristele suklaarakeilla, karhunvatukoilla ja pihakäenkaalilla. Kakku on parhaimmillaan, kun sen antaa tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Browniekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 2106kJ
600kcal
1670kJ
476kcal
Rasva 39g 31g
Hiilihydraatit 27g 21g
Proteiini 5.1g 4g