EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Chocolate Surprise

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklaakakkujen sisus jää sulaksi ja valuu lautaselle kastikkeeksi. Upea jälkiruoka.

6 - 10 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Chocolate Surprise

Tarvitset:

3 kpl kananmunaa valkuaiset ja keltuaiset eroteltuina
50 g voita
200 g tummaa suklaata
1 rkl vettä tai kermaa
¾ dl sokeria
½ tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl vehnäjauhoja
Dr. Oetker Piparminttuaromia tai Rommiaromia

Lisäksi:

Dr. Oetker Suklaakastiketta
Dr. Oetker Suklaasydämiä

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

2

Sulata voi tai margariini kasarissa ja nosta sivuun. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja anna sulaa.

3

Jos haluat maustaa taikinaa, lisää suklaa-voiseokseen hieman Dr. Oetker aromia (piparminttu tai rommi). Lisää joukkoon vettä tai kermaa ja sekoita tasaiseksi.

4

Vaahdota keltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Yhdistä keltuais-sokerivaahto ja suklaaseos. Sekoita joukkoon myös ensin 1/3 valkuaisvaahdosta ja sitten loput valkuaisvaahdosta varovasti nostellen.

5

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunissa. Leivonnaisen sisus kuuluu olla suklaisen valuvaa.

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

Asetukset: alatasolla

Paistoaika: n. 10 - 15 min.

6

Tarjoa seuraksi jäätelöä ja Dr. Oetker suklaakastiketta. Koristele Dr. Oetker suklaasydämillä.

Ravintosisältö: reseptiin Chocolate Surprise

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 703kJ
190kcal
1974kJ
533kcal
Rasva 10g 29g
Hiilihydraatit 10g 28g
Proteiini 1.2g 3.2g