Flag

Creamy Cupcakes

about 12 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Erityisen herkulliset suklaakuppikakut, joissa kermalikööri-suklaamoussekuorrutus ja kauniit koristeet.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikinaan
150 gvoita
2 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
2 rklkaakaojauhetta
3 kplkananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
75 gtummaa suklaata
Kuorrute
1,25 dlmaitoa
1 psDr. Oetker Suklaamousseainesta
0,5 dlkermalikööriä
Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä
1

Levitä 12 muffinivuokaa muffinipellin koloihin tai uunipellille. Vatkaa pehmeä voi, sokeri, Vaniljasokeri ja kaakao tasaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita voimakkaasti. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhittu suklaa. Jaa taikina tasan muffinivuokiin ja paista uunissa. Anna jäähtyä.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 25 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

2

Kaada vatkauskulhoon maito, kermalikööri ja yksi pussi Suklaamousseaineksia. Voit korvata liköörin vispikermalla. Vaahdota seosta 5 minuuttia sähkövatkaimella. Laita mousse pursotuspussiin ja pursota ruusukkeiksi muffineille. Vaihtoehtoisesti voit muotoilla veitsellä moussesta ruusukkeet. Koristele Dr. Oetker koristekuvioilla ja -helmillä.