EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Créme Brûlée

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Nimensä mukaisesti kermainen paahtovanukas, jonka pinnalla paahdettua sokeria. Helppo klassikkojälkiruoka. Sopii moneen ateriakokonaisuuteen.

3 annosta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Créme Brûlée

Tarvitset:

3 kpl kananmunan keltuaista
¾ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
½ tl Dr. Oetker Vaniljasokeria tai 1 kpl Dr. Oetker Vaniljatanko

Pinnalle: Tummaa ruokosokeria:

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota keltuaiset ja sokeri.

2

Kiehauta kasarissa kuohukerma ja maito. Raaputa joukkoon halkaistun vaniljatangon sisus tai lisää vaniljasokeri.

3

Kaada kerma-maitoseos keltuais-sokerivaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa uunin kestäviin vuokiin tai kahvikuppeihin.

4

Kypsennä ensin 120 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin puoli tuntia ja jatka kypsennystä 100 asteessa kunnes vanukkaat ovat kohtuullisen hyytyneitä. Aikaa kypsymiseen kuluu yhteensä 1-1,5 tuntia

5

Nosta jääkaappiin jäähtymään. Vanukkaan jähmettyvät myös jäähtymisen aikana.

6

Ripottele jäähtyneiden vanukkaiden pinnalle hieman sokeria ja paahda kuumassa uunissa grillivastuksen alla tai kaasupolttimella, kunnes sokeri sulaa ja pinta karamellisoituu.

Resepti on helppo, mutta aikaa vievä. Voit tehdä jälkiruoat edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan. Paahda sokeri pinnalle vasta juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Créme Brûlée

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1578kJ
377kcal
1111kJ
265kcal
Rasva 29g 20g
Hiilihydraatit 24g 17g
Proteiini 4.1g 2.9g