Flag

Espresso cupcakes

about 12 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Kuorrutetut kahvimuffinit
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
125 gvoita
1,5 dlsokeria
3 kplkananmunaa
100 gDr. Oetker Mantelimassaa
2 rklkahvia
50 granskankermaa
150 gvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
12 kplDr. Oetker Muffinivuokia
Kuorrutus
2 rklkahvia
250 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Mascarpone, Viola)
125 gtomusokeria
Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä (koristeeksi)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelimassaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Chocolate Hearts -suklaasydämiä  (koristeeksi)
1

Sulata voi ja anna jäähtyä hetki. Vaahdota kananmunat ja sokeri kevyesti puuhaarukalla.

2

Lisää voi, ranskankerma, kahvi sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita varovasti tasaiseksi.

3

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 25 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 150 °C

4

Tarkasta kypsyys puutikulla. Anna muffinien jäähtyä.

5

Valmista kuorrute sekoittamalla voimakkaasti ainekset keskenään. Kuorruta pursottamalla tai veisen avulla. Koristele Dr. Oetker Suklaasydämillä.