EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Flamingo-kakku

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kevään trendikkäin kakku on koristeltu upealla flamingo -hahmolla. Kakussa maistuvat banaani, ananas ja kookos. Leivo upea täytekakku ja ilahduta ystäväsi.

noin 8 - 10 palaa

Vaikeustaso 3 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Flamingo-kakku

Flamingo - koriste:

pkt Dr. Oetker Vaaleanpunaista sokerimassaa
pala Dr. Oetker Mustaa Sokerimassaa
Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa

Kakkupohja:

2 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
½ dl muscovadosiirappia
1 ½ dl rypsiöljyä
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
2 kpl banaania
3 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
¼ tl suolaa
1 dl ananasmurskaa
1 dl kookoshiutaleita

Kuorrutus:

200 g voita
3 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä

Koristelu:

50 g valkosuklaata
¼ dl kuohukermaa
Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
Dr. Oetker Superhero -koristerakeita
pala Dr. Oetker Mustaa Sokerimassaa
keltaisia marenkeja

Valmistus

Valmistus

1

Flamingo - koriste

Valmista flamingo vähintään 1-2 vuorokautta ennen kakun leipomista, jotta se ehtii kuivua. Muotoile vartalo vaaleanpunaisesta sokerimassasta. Käytä kaulassa tukena ohutta rautalankaa. Tee nokka ja silmä valkoisesta ja mustasta sokerimassasta. Leikkaa saksenkärjillä kuvioita keskivartaloon, jotta saat höyhenpeitettä muistuttavan pinnan.

2

Kakkupohja:

Pingota leivinpaperi kahteen irtopohjavuokaan (halk. 15 cm). Voitele vuokien reunat voilla. Sekoita munat, sokeri, siirappi, öljy ja vaniljatahna yhteen. Soseuta banaanit ja lisää seokseen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, kaneli, sooda ja suola. Yhdistä seokset ja lisää joukkoon ananasmurska ja kookoshiutaleet.

3

Jaa taikina tasaisesti vuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes taikinaan painettuun puutikkuun ei tartu enää taikinaa. Kumoa pohjat ja leikkaa jäähtyneenä kahdeksi levyksi.

4

Kuorrute:

Vaahdota kuorrutetta varten voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja jatka vaahdottamista hetki. Kääntele joukkoon vaniljatahna ja huoneenlämpöinen tuorejuusto.

5

Kakun kokoaminen ja kuorrutus:

Kokoa kakku levittämällä ohut kerros kuorrutetta ensimmäiselle pohjalle. Nosta päälle seuraava pohja ja toista sama kunnes kaikki pohjat on käytetty. Värjää loput kuorrutteesta sinisellä värillä ja kuorruta koko kakku ohuelti. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi. Kuorruta jäähtynyt kakku vielä uudestaan, jolloin saat tasaisemman pinnan. Sekoita koristerakeet yhteen ja taputtele kakun alalaitaan. Jäähdytä kakku kunnolla.

6

Sulata valkosuklaa varovasti kerman kanssa. Siirrää suklaa pursotinpussiin ja valuta kylmään kakun reunoille. Nosta flamingo kakun päälle, käytä kuorrutetta apuna kiinnityksessä. Muotoile flamingon jalat mustasta sokerimassasta esimerkiksi valkosipulinpuristimella. Viimeistele kakku marengein ja koristerakein.

Ravintosisältö: reseptiin Flamingo-kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 2446kJ
634kcal
1547kJ
401kcal
Rasva 32g 20g
Hiilihydraatit 70g 44g
Proteiini 4.5g 2.9g