Flag

Fudge-whoopies

about 35 - 40 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Whoopie on täytetty leivoskeksi. Näiden pehmeiden suklaatoffeekeksien välissä on suklaatäyte.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
150 gvoita (tai margariinia)
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
2 kplkananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
0,5 dlkaakaojauhetta
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
50 gfudgepaloja
50 gvalkosuklaata
Täyte
2,5 dlmaitoa (kylmää)
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea

Taikina

Vaahdota voi, sokeri ja fariinisokeri keskenään. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä pieneksi pilkotun fudgen ja valkosuklaan kanssa. Kääntele tasaisesti taikinan joukkoon.


Pursota taikina tasakokoisiksi euron kolikon kokoisiksi ympyröiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti tilaa väleihin. Paista 175-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.


Täyte

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon Dr.Oetker kakkumousse. Vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan.


Lajittele pikkuleivät koon mukaan ja valitse mahdollisimman tasakokoiset parit. Pursota suklaamoussea toiselle jokaisesta parista. Paina päälle toinen pikkuleipä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.