EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Fudge

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Fudge saa suussasulavan pehmeän rakenteensa nestemäisen glukoosin ansiosta.

noin 20 palaa

Vaikeustaso 3 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Fudge

Fudge:

n. 1 ½ dl kuohukermaa (140 g)
n. ½ tl suolaa
tuubi Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia (140 g)
n. 2 dl sokeria (160 g)
2 rkl tummaa siirappia
2 ½ rkl vettä
1 dl tomusokeria
n. 1 rkl vettä
¾ rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita suola kerman joukkoon.

2

Mittaa glukoosisiirappi, sokeri, tumma siirappi ja vesi paksupohjaiseen kattilaan. Sekoita tasaiseksi.

3

Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kunnes seoksen lämpötila on 124 °C. Sekoita välillä.

4

Lisää kerma sekoittaen kattilaan. Ole varovainen, sillä seos kuohahtaa. Kuumenna uudelleen 124 asteeseen koko ajan sekoittaen.

5

Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä 90 asteeseen. Sekoita massaa jäähtymisen aikana.

6

Sekoita ¾ rkl vettä, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi, kiinteäksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa vettä tipoittain.

Lisää tomusokeritahna saman tien voimakkaasti sekoittaen massaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada kuuma massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan, käytä lopuksi kaavinta, ja levitä tasaiseksi.

7

Anna jäähtyä vähintään muutama tunti kunnes fudge on leikattavissa. (Jäähtymisaika riippuu fudgen paksuudesta.) Leikkaa jäähtynyt fudge paloiksi ja nauti.

Ravintosisältö: reseptiin Fudge

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 415kJ
99kcal
1446kJ
344kcal
Rasva 2.6g 9.1g
Hiilihydraatit 19g 65g