EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Gluteeniton kakkupohja

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Gluteeniton kakkupohja resepti

noin 12 annosta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Gluteeniton kakkupohja

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoa
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus

1

Kuumenna uuni 180°C:seen tasalämmölle tai 160°C:seen kiertoilmalle. Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi noin 5-10 minuutin ajan. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

2

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (22-24 cm). Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Vaahtoa varten kannattaa ottaa kananmunat hyvissä ajoin huoneenlämpöön lämpenemään, sillä ne vaahtoutuvat paremmin kuin jääkaappikylmät munat. Kananmunat lämpenevät hieman myös vatkauksen aikana. Vaahto muodostuu parhaiten laakeassa pyöreäpohjaisessa astiassa.

Ravintosisältö: reseptiin Gluteeniton kakkupohja

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 511kJ
225kcal
1075kJ
474kcal
Rasva 4.2g 8.8g
Hiilihydraatit 25g 53g
Proteiini 3.1g 6.5g