Flag

Gluteenittomat browniet

15 - 18 palaa
Helppo
40 minuuttia
Fantastinen resepti meheville ja pähkinäisille brownieille. Jos valitset 100% kaakaojauheen, saat gluteenittomista brownieista myös maidottomat.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Browniet
2 kplkananmunaa
2,33 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
1 dlriisijauhoa
0,33 dlperunajauhoja
4 rklkaakaojauhetta
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tlsuolaa
1,25 dlöljyä
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
50 gsaksanpähkinöitä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 175° C asteeseen tasalämmölle.

2

Browniet

Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa keskenään riisijauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Sihtaa kuivat aiheet muna-sokeriseokseen ja lisää joukkoon myös suola ja öljy. Hienonna saksanpähkinät ja sekoita mantelirouheen sekaan. Sekoita puolet pähkinäseoksesta taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (18x24 cm). Ripottele loput pähkinät päälle.


Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja tarjoile vasta, kun browniet ovat täysin jäähtyneitä.