Flag

Gluteenittomat suklaakeksit

about 16 - 18 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Herkulliset gluteenittomat ja laktoosittomat suklaakeksit maistuvat taatusti.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksitaikina
125 gvoita , laktoositon
2 dlsokeria
1 kplkananmunaa
2 dlriisijauhoa
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
100 gtummaa suklaata , laktoositon
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
1

Keksitaikina

Kuumenna uuni 160°C asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna samalla sekoittaen. Sekoita riisijauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Lisää mantelijauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa ja mantelirouhe taikinaan.


Jaa taikina kahdelle uunipellille, joiden päällä on leivinpaperi. Muotoile kahden lusikan avulla leivinpaperille palloja. Jätä pallojen väliin tilaa leviämistä varten. Paista uunissa yksi pellillinen kerrallaan.


Paista keksejä keskitasolla 13-16 minuuttia. Jäähdytä keksejä noin 5 minuuttia uunipellin päällä ja sitten leivontaritilällä. Säilytä keksirasiassa.