reseptiin Hämähäkkimuffinit
2 kpl | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
2 dl | maitoa |
1 dl | rypsiöljyä (ei oliiviöljyä) |
4 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
3 rkl | kaakaojauhetta |
suolaa ripaus | |
12 kpl | Dr. Oetker Muffinivuokia |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) |
100 g | tummaa suklaata |
1 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
2 dl | tomusokeria siivilöitynä |
Dr. Oetker Choco strösseliä | |
1 kpl | Dr. Oetker koristelugeeliä |
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls | |
1 ps | lakritsinauha a |
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään. Yhdistä munasokerivaahto, kuiva-aineet, maito sekä öljy. Täytä 2/3 muffinvuoista taikinalla. Paista muffinit uunissa.
Lämpötia: 200°C
Kiertoilmauuni: 180°C
Paistoaika: n. 20 min.
Anna muffinien jäähtyä. Sulata tummasuklaa kuumavesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita pehmeäksi ja tasaiseksi kuorrutteeksi. Kuorruta muffinit veitsen tai pursottimen avulla.
Levitä suklaanmakuinen strösseli kuorrutuksen päälle. Leikkaa sopivan pituiset jalat lakritsinauhasta ja työnnä muffinsiin asti kiinni. Kiinnitä pehmeät hopeahelmet koristelugeelin avulla silmiksi.
per annos / kappale | per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
949kJ 259kcal |
1281kJ 350kcal |
Rasva | 8.9g | 12g |
Hiilihydraatit | 31g | 42g |
Proteiini | 3.3g | 4.5g |