EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Halloween-kakku

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hämähäkkikoristeiden alta paljastuu mehevä kurpitsakakku.

16 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Halloween-kakku

Kakkupohja:

375 g kurpitsaa (hokkaido tai myskikurpitsa)
4 ½ dl ruokosokeria
5 kpl kananmunaa
¼ tl suolaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 rkl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
1 tl kanelia
250 g voita sulatettuna

Koristelu:

pkt Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
tomusokeria
Dr. Oetker Elintarvikeväriä (mustaa, keltaista ja punaista)
Dr. Oetker Koristelugeelejä

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 180C asteeseen. Puolita kurpitsa ja kaavi siemenet pois lusikalla. Leikkaa kuoret pois.

2

Hienonna kurpitsa monitoimikoneessa sokerin ja kananmunien kanssa. Lisää suola, jauhot, mantelijauhe, leivinjauhe, appelsiininkuori, kaneli ja voisula ja sekoita se nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun vuokaan (22x30 cm). Paista kakkua 20-25 minuuttia. Anna kakun jäähtyä kokonaan vuoassa tai ritilän päällä.

3

Tee oranssi värimassa sekoittamalla yhteen tomusokeria sekä punaista ja keltaista elintarvikeväriä. Vaivaa väri ¾ valkoisesta sokerimassasta ja kauli värjätty massa levyksi leivinpaperin päällä. Asettele oranssi sokerimassalevy jäähtyneen kakkupohjan päälle.

4

Värjää jäljelle jäänyt sokerimassa mustaksi. Sekoita tomusokeria ja mustaa elintarvikeväriä ja vaivaa väriseos sokerimassaan. Kauli massa levyksi leivinpaperin päällä.

5

Tee mustasta sokerimassasta 4 ympyrää, joiden halkaisija on 4 cm ja 4 ympyrää, joiden halkaisija on 3 cm. Aseta ne päällekkäin niin, että isompi ympyrä muodostaa vartalon ja pienempi pään. Maalaa hämähäkeille suut ja silmät koristelugeeleillä. Tee sitten hämähäkinseitit mustalla väriseoksella. Aseta hämähäkit seitin päälle ja tee niille jalat elintarvikevärillä.

Kakun sijaan voit tehdä Halloween kuppikakkuja.

Ravintosisältö: reseptiin Halloween-kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 828kJ
258kcal
1252kJ
390kcal
Rasva 11g 17g
Hiilihydraatit 24g 37g
Proteiini 3.4g 5.2g