EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hedelmäkakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä hedelmäkakkuresepti, joka on maustettu rommilla ja sokeroiduilla hedelmillä. Jouluisiin kahvipöytiin.

12 - 15 annosta

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hedelmäkakku

200 g voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 rs Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta
1 rkl Dr. Oetker Rommiaromia
1 dl maitoa

Vuoan levittämiseen ja koristeluun:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
10 g Dr. Oetker Hedelmäsekoitusta

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja hedelmäsekoitus keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon ja aromin kanssa. Jätä osa hedelmäsekoituksesta koristelua varten. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi. Paista kakku voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 45 - 55 min.

2

Komoa hieman jäähtynyt kakku lautasen avulla. Anna jäähtyä kunnolla. Koristele kakku sokerikuorrutteella ja hedelmäsekoituksella.

Hedelmäkakku säilyttää mehukkuutensa useita päiviä, joten se kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä valmis kakku suljetussa astiassa viileässä paikassa tai jääkaapissa. Kakun voi myös pakastaa. Koristele kakku vasta sulatuksen jälkeen.

Ravintosisältö: reseptiin Hedelmäkakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1005kJ
289kcal
1459kJ
419kcal
Rasva 11g 16g
Hiilihydraatit 34g 49g
Proteiini 3.2g 4.7g