EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Hedelmäunelmakakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Täytekakku koristellaan näyttävästi tuoreilla hedelmillä ja marjoilla.

16 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Hedelmäunelmakakku

Sokeritaikina:

50 g voita
3 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Sokeritaikina:

50 g voita
3 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

1 dl appelsiinilikööriä tai appelsiinimehua

Ranskankermatäyte:

500 g ranskankermaa
3 rkl tomusokeria

Koristelu:

250 g tuoreita hedelmiä esim. punaviinimarjoja, vadelmia, aprikooseja, persikoita, hunajamelonia

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi pienessä kattilassa kakkutaikinaa varten. Voitele irtopohjavuoka (Ø 18 cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Kuumenna uuni 180 °C (kiertoilma 160 ° C).

2

Pohjat valmistetaan peräkkäin samassa vuoassa. Vatkaa kananmunia noin 1 minuutti sähkövatkaimen korkeimmalla nopeudella. Lisää sitten sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa vielä 3 minuuttia. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita taikinaan. Lisää voi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

3

Irrota pohja irtopohjavuoasta ja jäähdytä ritilällä. Valmista toinen pohja samalla tavalla.

4

Leikkaa molemmat pohjat kahteen osaan. Kostuta pohjat appelsiiniliköörillä tai halutessasi appelsiinimehulla.

5

Sekoita ranskankerman joukkoon tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Levitä noin neljäsosa täytteestä jokaiselle pohjalle. Aseta viimeinen pohja kakun päälle leikattu puoli alaspäin. Kuorruta kakku ohuelti reunoilta ja päältä. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai mieluiten yön yli.

6

Puhdista ja pese marjat tarvittaessa. Pese aprikoosit ja persikat. Puolita ne ja leikkaa lohkoiksi. Kuori hunajameloni ja leikkaa pieniksi paloiksi. Koristele kakku marjoilla ja hedelmillä.

Voit koristella kakun ennen tarjoilua tomusokerilla.

Kakun voi valmistaa ilman hedelmä ja marjakoristelua jo kaksi päivää ennen tarjoilua. Kakun voi myös pakastaa.

Ravintosisältö: reseptiin Hedelmäunelmakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1188kJ
400kcal
1026kJ
346kcal
Rasva 16g 14g
Hiilihydraatit 33g 29g
Proteiini 4.9g 4.3g