EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Helppo mustikkapiirakka

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Pyöräytä satokauden mustikoista helppo mummon marjapiirakka, jonka maistuvaa muropohjaa mehevöittää kermaviilitäyte.

noin 8 palaa

Vaikeustaso 1 45 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Helppo mustikkapiirakka

Piirakkapohja:

100 g pehmeää voita
¾ dl sokeria
1 kpl kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
¾ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
1 kpl kananmuna
¾ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g mustikoita (noin 4 dl)
1 rkl perunajauhoa

Valmistus

Valmistus

1

Vatkaa vispilällä pehmitetyn voin joukkoon sokeri ja muna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Voitele piirakkavuoka (26-28 cm) ja painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.

2

Vatkaa kermaviili, muna ja sokerit keskenään. Levitä täyte taikinan päälle. Jos käytät pakastemustikoita, sekoita niihin 1 rkl perunajauhoja. Ripottele marjat täytteen päälle.

3

Paista mustikkapiirakkaa 200°C asteisessa uunissa, hieman keskitasoa alempana noin 30 minuuttia.

Voit käyttää mustikoiden tilalla esimerkiksi vadelmia, mansikoita tai punaherukoita.

Ravintosisältö: reseptiin Helppo mustikkapiirakka

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1144kJ
352kcal
994kJ
306kcal
Rasva 14g 12g
Hiilihydraatit 35g 30g
Proteiini 4.8g 4.2g