EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Herkullinen marja-suklaakakku

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Makuaisteja hellivä ihana suklainen marjakakku, jonka voit koristella loppukesän tuoreilla marjoilla tai muulloin muilla kauden hedelmillä ja marjoilla.

noin 12 annosta

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Herkullinen marja-suklaakakku

Valkosuklaamousse:

1 kpl Dr. Oetker Liivatelehti
5 dl kuohukermaa
300 g valkosuklaata (rouhittuna)
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kakkupohja:

100 g voita (sulatettuna)
150 g tummaa suklaata
2 rkl kaakaojauhetta
4 kpl kananmunan keltuaista (koko M/L)
2 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark
4 kpl kananmunan valkuaista (koko M/L)

Koristelu:

500 - 750 g tuoreita mansikoita , mustikoita, vadelmia tai muita tuoreita marjoja
100 g tummaa suklaata
1 rkl voita

Valmistus

Valmistus

1

Valkosuklaamousse:

Liota liivatelehteä kylmässä vedessä viisi minuuttia. Kiehauta kuohukerma, ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hienoksi rouhittu valkoinen suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Sulata liivatelehti kuumaan suklaa-kermaseokseen ja mausta vaniljasokerilla. Anna moussen tekeytyä kylmässä yön yli, vähintään 12 tuntia.

2

Suklaakakkupohja:

Kuumenna uuni 175 asteeseen (kiertoilmauuni 150 asteeseen). Sulata voi ja rouhittu suklaa miedolla lämmöllä ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Vatkaa keltuaiset, kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita mantelijauhe, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suklaarakeet suklaa-voiseokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää taikinaan varovasti käännellen.

3

Jaa taikina kolmeen voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista pohjia noin 14–16 minuuttia ja jäähdytä ritilän päällä. Vaihtoehtoisesti voit paistaa pohjat yksi kerrallaan yhdessä irtopohjavuoassa. Muista antaa pohjan jäähtyä, ennen kuin irrotat sen vuoasta.

4

Vatkaa suklaamousse kevyeksi ja kuohkeaksi vaahdoksi, mutta varo vatkaamasta liikaa. Huuhtele marjat ja pilko suurimmat marjat paloiksi. Täytä kerrokset moussella ja marjoilla ja säästä kolmasosa marjoista koristeeksi. Sulata rouhittu suklaa vesihauteessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Kaada suklaata kakun päälle ja anna sen valua hieman reunoilta. Koristele marjoilla ja tarjoile.

Sopii juhlaviin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, häihin, rippijuhliin ja ylioppilasjuhliin. Jos aika ei riitä moussen valmistamiseen, voit käyttää myös Dr. Oetker Valkosuklaamoussea, jonka löydät jälkiruokahyllystä.

Ravintosisältö: reseptiin Herkullinen marja-suklaakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 2764kJ
713kcal
1190kJ
307kcal
Rasva 45g 19g
Hiilihydraatit 43g 19g
Proteiini 8.8g 3.8g