EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Jouluresepti Australiasta: Puna-valkoinen triffle-jälkiruoka

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kaunis joulun sävyinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa ja koristella Dr. Oetker tuotteilla.

8 annosta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Jouluresepti Australiasta: Puna-valkoinen triffle-jälkiruoka

Vadelmahyytelö:

400 g vadelmia (pakaste tai tuore)
2 rkl sokeria
5 dl omenatuoremehua
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
7 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Marenki:

1 kpl kananmunan valkuainen
55 g sokeria (2/3 dl)
Dr. Oetker Geelivärejä , punainen

Lisäksi:

6 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
200 g vadelmia (pakaste tai tuore)
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Valmistus

Valmistus

1

Vadelmahyytelö:

Laita kattilaan vadelmat, sokeri sekä 4 dl omenamehua. Lämmitä lieden keskilämmöllä. Keitä 5 min tai kunnes vadelmat ovat pehmenneet, sekoittaen välillä. Siirrä kattila liedeltä, jotta vadelmaseos viilenee hieman. Soseuta sauvasekoittimella vadelmaseos tasaisen pehmeäksi ja siivilöi seos vielä siivilän läpi, jotta vadelmansiemenet saadaan pois.

2

Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna jäljelle jäänyt mehu ja 1tl vaniljatahnaa kastikekattilassa keskilämmöllä. Siirrä pois liedeltä. Purista liivatteista liiallinen vesi ja sekoita kuumaan nesteeseen. Anna seoksen jäähtyä 10 min. Lisää liivateseos vadelmaseoksen joukkoon ja jaa kahdeksaan tarjoilukulhoon tai lasiin. Laita jääkaappiin 4 tunniksi.

3

Marenki:

Esilämmitä uuni 100 asteeseen. Päällystä pelti leivinpaperilla. Vatkaa käsivatkaimella valkuainen kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vaahtoon ruokalusikallinen kerrallaan kunnolla vatkaten jokaisen lisäyksen jälkeen, kunnes vaahto on paksua ja kiiltävää. Valitse tähtitylla pursotinpussiin. Pursota punaisesta geeliväristä pitkittäiset raidat pursotinpussin sisään. Täytä marenkivaahdolla.

4

Pursota leivinpaperille 2cm kokoisia marenkeja hieman toisistaan erilleen. Paista 30 min. Käännä uuni pois päältä. Jätä marengit uuniin, uunin luukku hieman avoimena, kunnes se viilenee täysin.

5

Kokoaminen:

Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää loppu vaniljatahna vaahdon joukkoon. Jaa puolet vadelmista ja marengeista tarjoiluastioihin. Seuraavaksi jaa kermavaahto ja loput vadelmista ja marengeista. Ripottele päälle hopeahelmiä juuri ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Jouluresepti Australiasta: Puna-valkoinen triffle-jälkiruoka

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1756kJ
419kcal
711kJ
170kcal
Rasva 27g 11g
Hiilihydraatit 20g 8.1g
Proteiini 14g 5.8g