EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Juhlakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Upea suklaakakku kerää katseet joulunajan kahvipöydissä ja miksei muulloinkin. Suklaakastikeella saa upean kiiltävän pinnan kakulle.

noin 12 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Juhlakakku

ainekset:

4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

kostutus:

1 - 1 ½ dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

täyte:

2 dl kuohukermaa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 ½ dl maitoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita
50 g valkosuklaata
2 tl Dr. Oetker Rommiaromia

koristelu:

½ dl vadelmahilloa tai -marmeladia tai muuta hienojakoista marjahilloa
2 - 3 dl kuohukermaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl sokeria
Dr. Oetker Suklaakastiketta
Dr. Oetker Sokeriruusu
Dr. Oetker Mantelirouhetta

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla, kunnes kakku on sisältä kypsä ja alkaa irrota vuoan reunoista.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: alatasolla

Paistoaika: 35 min.

2

Vaahdota kerma. Yhdistä maito ja kakkumousseainekset ja vaahdota ne kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita tuorejuustoon pilkotut kirsikat, veitsellä rouhittu suklaa sekä rommiaromi. Nostele lopuksi joukkoon vaniljamousse ja kermavaahto. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeksi levyksi. Kostuta alin kakkulevy ja levitä sille puolet täytteestä. Tee toinen kerros samoin. Kostuta myös päällimmäinen kakkulevy.

3

Leivtä hillo ohueksi kerrokseksi kakun päälle. Vaahdota kerma ja vaniljasokeri. Levitä kermavaahtoa ohut kerros kakun reunoille veitsellä. Laita kermavaahto pursotuspussiin ja pursota kakun reunat kauniiksi. Pursota lopuksi vaahtoa kakun pinnan reunalle. Pursota jääkaappikylmä suklaakastike kakun pinnalle juuri ennen tarjoilua. Koristele kaakaoruusuilla ja -lehdillä ja ripottele reunoille mantelirouhetta.

Vaihda täytteen kirsikat ja rommiaromi tuoreisiin tai pakastettuihin vadelmiin, niin saat vaihtelua kakkuun.

Ravintosisältö: reseptiin Juhlakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1005kJ
305kcal
989kJ
300kcal
Rasva 15g 15g
Hiilihydraatit 24g 23g
Proteiini 3.2g 3.2g