Flag

Juustokakkukeksit

10 annosta
Helppo
60 minuuttia
Tuo vaihtelua perinteiseen juustokakkuun muuttamalla kakku täytetyksi keksiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksipohja
75 gpehmeää voita
0,5 dlsokeria
0,25 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
2 dlvehnäjauhoja
Koristelu
100 gvalkosuklaata
65 gmaustamatonta tuorejuustoa
0,5 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
1,25 dlmustikkahilloa
100 gmustikoita (3½ dl)
tomusokeria (koristeluun)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilma 160 ° C) Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitruuna-aromi ja jauhot ja sekoita ne hyvin voi-sokeri vaahtoon.

2

Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikinasta vähintään 1/2 cm paksuinen levy, sillä seos on hieman murenevaa. Käytä noin 5.5cm muottia tai lasia avuksi ja leikkaa levystä 10 ympyrää.

3

Laita keksipohjat pellille hieman erilleen toisistaan. Tee haarukalla kekseihin reikiä ja anna levätä 30 minuuttia. Sen jälkeen paista keksejä noin 15 minuuttia kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä 5 minuuttia pellillä ja sitten kokonaan ritilän tai leivinpaperin päällä.

4

Laita valkosuklaa lämmönkestävään kulhoon ja laita kulho kattilan päälle, jossa on höyryävää vettä. Kun suklaa on sulanut, ota kulho pois kattilan päältä. Sekoita nopeasti sekaan tuorejuusto ja sitruuna-aromi. Anna seoksen jäähtyä ja kiinteytyä. Laita se jääkaappiin muutamaksi minuutiksi jäähtymään.

5

Levitä keksin päälle paksu kerros tuorejuustotäytettä. Lisää lusikallinen mustikkahilloa päälle ja koristele mustikoilla ja tomusokerilla.