EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kääretorttu ja Mansikka-sitruunatäyte

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kääretorttu raikkaalla mansikka-sitruunatäytteellä

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kääretorttu ja Mansikka-sitruunatäyte

3 kpl kananmunaa
1 dl vettä lämmintä
2 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
½ kpl sitruuna
400 g mansikkaa tuoreita
4 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Taittele leivinpaperi uunipellille (noin 35 x 40 cm) ja sen reunoille. Vaahdota vesi ja kananmunat valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja Vaniljasokeri ja jatka vaahdottamista noin 2 minuuttia. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja perunajauhot keskenään. Sekoita varovasti vaahtoon. Levitä taikina noin sentin paksuikeksi kerrokseksi leivinpaperille.

Lämpötia: 220°C

Kiertoilmauuni: 200°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 10 - 12 min.

2

Täytä kääretorttu Mansikka-sitruunatäytteellä. Jätä toiselle pitemmälle sivulle täytteetöntä reunaa noin 10 cm. Rullaa kääretorttu tiukalle rullalle paperin avulla ja rullaa lopuksi paperi tortun ympärille. Aseta saumakohta tortun alle. Voit kääräistä ympärille vielä puhtaan leivinliinan. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa mielellään muutama tunti. Leikkaa viipaleiksi juuri ennen tarjoilua.

3

Pursta sitruunasta mehu ja kostuta sillä kakkulevy. Valmista täyte. Vaahdota kerma sokereiden kanssa. Paloitele mansikat. Sekoita ainekset keskenään.

Kääretortun täytteeksi sopii monenlaiset hillot sekä esimerkiksi kermavaahto.

Sulata kääretortun pinnalle koristeeksi suklaata vesihauteessa tai mikrossa.

Ravintosisältö: reseptiin Kääretorttu ja Mansikka-sitruunatäyte

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 797kJ
268kcal
798kJ
268kcal
Rasva 7.5g 7.5g
Hiilihydraatit 31g 31g
Proteiini 2.7g 2.7g