EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kermainen Nutella® –jäätelö

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Itse tehty Nutella jäätelö on nopea ja helppo herkku. Resepti ei vaadi jäätelökonetta.

4 annosta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kermainen Nutella® –jäätelö

2 ½ dl kevytmaitoa
1 ps Dr. Oetker Suklaa Jäätelöjauhetta
4 rkl suklaa-pähkinätahnaa (Nutella)

Valmistus

Valmistus

1

Laita kylmä maito vatkauskulhoon. Lisää jäätelöjauhe ja sekoita sähkövatkaimella noin 3 minuutin ajan. Sekoita joukkoon Nutella®. Aseta seos pakastuksen kestävään, kannelliseen rasiaan ja pakasta vähintään 4 tuntia (-18°C.)

2

Anna jäätelön pehmetä huoneenlämmössä noin 10 minuutin ajan ennen tarjoilua. Annostele, koristele ja nauti.

Ravintosisältö: reseptiin Kermainen Nutella® –jäätelö

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 554kJ
132kcal
545kJ
130kcal
Rasva 5.5g 5.4g
Hiilihydraatit 16g 16g
Proteiini 3.8g 3.7g