EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Key Lime-juustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteisen amerikkalaisen Key Lime-piirakan makuinen paistettava juustokakku valmistuu ilman liivatetta.  

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Key Lime-juustokakku

Murotaikina:

2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl tomusokeria
120 g pehmeää voita
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 rkl maitoa

Täyte:

1 dl maustamatonta jogurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 rkl limeä (mehua)
1 rkl maissitärkkelystä
3 kpl kananmunan keltuaista
3 kpl kananmunan valkuaista

Marenkikuorrutus:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria
2 kpl limeä

Valmistus

Valmistus

1

Muropohja

Sekoita jauhot, leivinjauhe, mantelijauhot ja sokeri keskenään. Nypi voi jauhoseokseen. Anna taikinan levätä hetken jääkaapissa.

2

Kauli 2/3 taikinasta pyöreän piirakkavuoan pohjalle (noin 24 cm). Tee pitkä rulla lopusta taikinasta ja aseta se vuoan reunoille ja litistä se 3 cm korkuiseksi reunaksi.

3

Täyte

Vatkaa jogurtti, tuorejuusto, 2 ruokalusikallista sokeria, limen mehu, maissitärkkelys ja keltuaiset keskenään. Vatkaa munanvalkuaiset kuivassa kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten loput sokerit valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan, kunnes massa on kiinteää. Kääntele valkuaisvaahto limetäytteeseen.

4

Kaada täyte piirakkavuokaan. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 35 minuuttia.

5

Marenkikuorrutus

Vatkaa valkuaiset kuivassa kulhossa. Lisää sokeri valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan ja vatkaa marenki kiinteäksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon kahden limen raastettu kuori. Laita marenki pursottimen ja pursota se tähtityllan (noin 8 mm) läpi piirakan päälle. Laita uuniin ja paista vielä 8 minuuttia 180 asteessa.

6

Koristele kakku viipaloiduilla limepaloilla.

Ravintosisältö: reseptiin Key Lime-juustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1283kJ
307kcal
1158kJ
277kcal
Rasva 14g 13g
Hiilihydraatit 38g 34g
Proteiini 6.2g 5.6g