EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kolmen suklaan kakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Näyttävässä suklaakakussa yhdistyvät hasselpähkinä ja suklaa. Kakkuun tulee kolme kaunista kerrosta.

noin 8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kolmen suklaan kakku

Pohja:

4 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (200 g)
2 dl sokeria
4 kpl kananmunaa

Tumma suklaamousse:

150 g tummaa suklaata
1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2 ½ dl maitoa

Vaalea suklaamousse:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2 ½ dl maitoa

Koristelu:

tummaa suklaata ja valkosuklaata lastuina

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Laita uuni kuumenemaan 180° C kiertoilmalle tai 200° C asteeseen tasalämmölle. Levitä hasselpähkinärouhe pellille ja paahda niitä noin 4 minuuttia. Anna jäähtyä.

2

Voitele irtopohjavuoka (halkaisija noin 22 cm).

3

Sekoita pähkinät hienoksi monitoimikoneessa. Lisää sokeri ja sekoita kunnes koostumus muistuttaa korppujauhoja. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada taikina vuokaan. Paista 18-20 minuuttia.

4

Irrota kakkupohja vuoasta ja pese vuoka. Laita kakkupohja takaisin vuoan pohjalle.

5

Tumma suklaamousse:

Pilko suklaa ja sulata se vesihauteessa. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Käytä sähkövatkainta ja vatkaa noin minuutti niin, että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa. Vatkaa hieman jäähtynyt suklaa mukaan. Levitä seos hasselpähkinäpohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi ennen kuin laitat vaalean suklaamoussen päälle.

6

Vaalea suklaamousse:

Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Käytä sähkövatkainta ja vatkaa noin minuutti niin, että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa.

7

Anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään tuntia ennen tarjoilua.

8

Koristele valkoisilla ja tummilla suklaalastuilla.

Ravintosisältö: reseptiin Kolmen suklaan kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 764kJ
343kcal
645kJ
290kcal
Rasva 18g 15g
Hiilihydraatit 50g 42g
Proteiini 6.9g 5.8g