EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Letut

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Lettujen perusohje, jolla paistat herkulliset letut tai hauskat kuvioletut, joiden sisään voit paistaa haluamasi kuvion.

noin 8 - 10 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Letut

Lettutaikina:

2 kpl kananmunaa
5 dl maitoa
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria tai sokeria
½ dl voita sulatettuna

Kuviolliset letut:

1 - 2 rkl vehnäjauhoja
Dr. Oetker Violettia geeliväriä

Valmistus

Valmistus

1

Lettutaikina:

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ja voi taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2

Paistaminen:

Kuumenna paistinpannu ja lisää hieman voita. Kaada pieni kauhallinen taikinaa pannulle ja kääntele pannua, jotta taikina leviää ohuelti. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin.

3

Kuviolliset letut:

Jos haluat tehdä kuviollisia lettuja, ota 1 dl lettutaikinaa sivuun. Lisää siihen 1-2 rkl vehnäjauhoja, jotta saat taikinasta paksumpaa. Lisää haluamaasi geeliväriä tippa kerrallaan kunnes saat toivotun värisen taikinan. Laita taikina pursotuspussiin tai pulloon.

Pyyhkäise paistinpannu kevyesti rasvalla ja kuumenna se. Pursota pannulle haluamasi kuvio ja paista 1-2 min kunnes taikina on jähmettynyt. Kaada sitten lettutaikinaa päälle ja jatka paistamista. Käännä ja paista myös toiselta puolelta.

Voit halutessasi lisätä taikinaan Dr. Oetker Sitruunan kuorijauhetta tai Appelsiinin kuorijauhetta.

Ravintosisältö: reseptiin Letut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 401kJ
144kcal
615kJ
220kcal
Rasva 4.4g 6.7g
Hiilihydraatit 12g 19g
Proteiini 3.7g 5.6g