Flag

Lohipasteijat

about 25 - 30 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Lohipasteijat ovat herkullinen pikkusuolainen tarjottava!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
100 gvoita
1,25 dlvehnäjauhoja
1 dlruisjauhoja
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa (maun mukaan)
100 gmaitorahkaa
Täyte
300 gkylmäsavustettua lohta
2 kplkananmunaa
2 rklkuohukermaa (tai ruokakermaa)
yhden sitruunan kuori raastettuna
tuoretta tilliä silputtuna
suolaa maun mukaan
Lisäksi
1 kplkananmunaa voiteluun

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Nypi jauhot, leivinjauhe, suola ja voi muruiksi. Lisää maitorahka ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa.

2

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Valmista täyte. Pilko lohi ja kananmunat hienoksi silpuksi. Lisää muut aineet ja sekoita.

3

Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla alustalla. Leikkaa taikinasta neliöitä tai kolmioita. Leikkaa taikina levyihin viiltoja. Täytä pasteijat ja taita kiinni. Voitele pasteijat munalla ja paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.