EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Luomu suklaapiiraat

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Voit käyttää näiden kauniiden suklaaleivosten ainesosina vain luomutuotteita ja viimeistellä suklaisilla luomukoristeilla. Ohjeesta tulee joko 4 pientä leivosta tai yksi iso piirakka.

noin 3 - 4 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Luomu suklaapiiraat

Pohja:

2 ⅓ dl luomuvehnäjauhoja
1 dl tomusokeria
75 g luomuvoita kylmänä
2 kpl luomukananmunan keltuainen

Suklaaganache:

1 ½ dl kuohu- tai vispikermaa , luomu
200 g maitosuklaata , luomu

Marenki:

2 kpl luomukananmunan valkuainen
1 ½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Koristelu:

Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus

Jos teet pieniä piiraita, voitele 3-4 piirakkavuokaa (Ø 8 cm). Jos teet yhden ison piirakan, voitele yksi piirakka vuoka (Ø 20 cm).

1

Pohja:

Sekoita jauhot, tomusokeri ja voi nopeasti yhteen ja lisää keltuaiset. Tee taikinasta pallo ja laita se pakastuspussiin. Laita taikinapallo jääkaappiin 30 minuutiksi. Kuumenna uuni 180 °C tasalämmölle. Rullaa taikina kahden leivinpaperin välissä noin 3 mm paksuksi levyksi. Levitä kaulittu taikina piirakkavuokiin tai yhteen isoon vuokaan. Pistele pohjia haarukalla. Paista noin 18-20 minuuttia, kunnes pohjat ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä paistamisen jälkeen.

2

Suklaaganache:

Kuumenna kerma pienessä kattilassa melkein kiehumispisteeseen asti. Lisää rouhittu suklaa kerman sekaan kahdessa erässä ja sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella. Sitten kun massassa ei ole enää ilmakuplia, voit kaataa sen piirakkapohjien päälle. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

3

Marenki:

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja lisää vähän kerrallaan vaahdon joukkoon. Vatkaa kunnes marenki on jäähtynyt ja sokerikiteet ovat liuenneet. Laita marenki pursotuspussiin haluamasi tyllan kanssa ja pursota piirakan reunalle. Koristele Earthy Luomu Koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Luomu suklaapiiraat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 3009kJ
719kcal
1679kJ
401kcal
Rasva 36g 20g
Hiilihydraatit 83g 46g
Proteiini 10g 5.7g