EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Luumu-mantelipiiras

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mantelimassasta syntyy mehevä täyte piirakkaan yhdessä hedelmien kanssa. Tässä ohjeessa on luumuja, mutta voit vaihtaa ne vaikka vadelmiin tai omeniin.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Luumu-mantelipiiras

Murotaikina:

150 g voita
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

200 g Dr. Oetker Mantelimassaa
2 kpl kananmunaa
1 tl vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä
4 - 5 kpl luumuja

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi ja sokeri kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita jauhot ja leivinjauhe voisulaan. Kaada taikina piirakkavuokaan ja painele vuoan pohjalle ja reunoille ennen kuin taikina jäähtyy.

2

Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi. Jos mantelimassa on hyvin pehmeää, sen voi murentaa käsin pienemmiksi paloiksi. Vatkaa mantelimassa, munat ja vanilja kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada täyte piirakkapohjalle.

3

Irrota luumuista kivet halkaisemalla ne ja kiertämällä auki. Jaa luumut täytteen päälle leikkauspinta ylös päin. Voit myös lohkoa halutessasi luumut viipaleiksi. Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa pehmeän vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.

Ravintosisältö: reseptiin Luumu-mantelipiiras

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 914kJ
240kcal
1554kJ
409kcal
Rasva 12g 21g
Hiilihydraatit 20g 34g
Proteiini 3.7g 6.2g