EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Makeat pretzel-pullat

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Pullataikinan voi vaihteeksi maustaa appelsiininkuoriraasteella ja leipoa siitä rinkilöitä. Neon-koristerakeet viimeistelevät pirteän ulkonäön.

noin 40 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Makeat pretzel-pullat

Hiivataikina:

5 dl maitoa
2 dl sokeria
1 kpl kananmuna
1 rkl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
1 ½ tl suolaa
2 ps Dr. Oetker Kuivahiivaa
n. 15 dl vehnäjauhoja (n. 1,1 kg)
200 g pehmeää voita

Voitelu ja koristelu:

1 kpl kananmunan valkuainen
Dr. Oetker Neon -koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon sokeri, muna, appelsiinin kuoriraaste ja suola. Sekoita kuivahiiva pieneen määrään vehnäjauhoja ja lisää jauhot taikinaan. Alusta pullataikina kimmoisaksi lisäämällä vähitellen vehnäjauhoja. Lisää alustamisen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Vaivaa pullataikinaa, kunnes se irtoaa taikinakulhon reunoista.

2

Kohota pullataikinaa lämpimässä paikassa lähes kaksinkertaiseksi.

Leivo taikina tangoiksi. Rullaa palat pitkiksi, keskeltä paksuiksi ja päistä ohuiksi tangoiksi. Taivuta tangot rinkeleiksi niin, että taikinan päät tulevat ristiin rinkelin päälle. Nosta pretzelit pellille ja kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia. Voitele valkuaisella ja ripottele päälle koristerakeita tai raesokeria.

Lämpötia: 220°C

Paistoaika: n. 15 min.

Ravintosisältö: reseptiin Makeat pretzel-pullat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 610kJ
159kcal
1226kJ
320kcal
Rasva 4.6g 9.3g
Hiilihydraatit 23g 46g
Proteiini 3.4g 6.7g