Flag

Mansikka-mantelileivokset

about 6 - 8 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Makeat mansikkaleivokset mantelivuoassa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Murotaikina
3 dlvehnäjauhoja
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta (50g)
1 dltomusokeria
100 gvoita
1 kplkananmunaa
Täyte
75 gvalkosuklaata
500 gmansikoita
1 psDr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2 dlmaitoa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta (50g)
Picture - Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
1

Sekoita vehnäjauho, mantelijauhe ja tomusokeri keskenään kulhossa. Nypi taikinaan pehmeä voi ja lopuksi kananmuna. Sekoita kunnes taikina on tasainen.

2

Jaa taikina 6-8 yhtä suureen palaan. Pyöritä taikinapalat palloiksi ja litistä. Anna taikinoiden kovettua jääkaapissa noin puoli tuntia.

3

Voitele ja korppujauhota 6-8 leivosvuokaa tai muffinipellin koloa. Kauli taikinat riittävät suuriksi ja painele vuokiin. Leikkaa tarvittaessa ylimääräiset taikinat pois. Jotta pohjat paistuvat korkeareunaisiksi, aseta jokaisen päälle pala leivinpaperia ja kaada päälle kuvia pappuja, herneitä tai linssejä painoksi. Paista pohjat.

Positie rooster: Alatasolla

Paistoaika: about 18 - 20 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C

4

Paista kunnes reunat ovat kauniin paistuneet. Poista pavut ja leivinpaperit pohjien päältä. Jaa hienoksi hakattu suklaa kuumille pohjille ja leivitä sulanut suklaa pensselin avulla pohjien sisäpuolille. Anna pohjien jäähtyä ja irrota sitten vuoistaan.

5

Paloittele mansikat ja jaa ne pohjien sisään. Voit säästää osan mansikoista koristeeksi tai laittaa kaikki täytteeksi.


Vaahdota Mansikkamousse pakkauksen ohjeen mukaisesti ilmavaksi kylmän maidon kanssa. Laita mousse pursotuspussiin ja kuorruta leivokset. Koristele lopuksi mansikoilla tai esimerkiksi Dr. Oetker koristerakeilla.