EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkajuustokakku, ilman liivatetta

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mansikkajuustokakku syntyy kätevästi ilman liivatetta uuden kasviperäisen Vegegelin avulla. Tätä juustokakkureseptiä on helppo muuntaa ja käyttää muita hedelmiä tai marjoja.

12 - 14 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkajuustokakku, ilman liivatetta

Keksipohja:

150 g voita
330 g Digestive-keksejä
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta (1 pss)

Tuorejuustotäyte:

10 - 12 kpl tuoreita mansikoita
2 dl vettä
2 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
4 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1 ½ dl ranskankermaa (18 % rasvaa)
2 dl tomusokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa

Kiille:

1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
3 dl mansikkamehua (tai muuta punaista, voimakasta mehutiivistettä)
2 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä (voidaan tarvittaessa jättää pois, sisältää eläinperäistä karmiinia)

Koristelu: minimarengit ja marjat:

1 kpl kananmunan valkuainen
60 g sokeria
½ tl (valko)viinietikkaa
tuoreita mansikoita
sitruunamelissan lehtiä

Valmistus

Valmistus

1

Keksipohja:

Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Reunat voi suojata siihen tarkoitetulla reunamuovilla. Sulata voi. Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Levitä massa tasaisesti vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

2

Mansikat:

Poista mansikoista rusut veitsellä leikaten samalla tasainen pinta ja halkaise ne puoliksi. Asettele mansikat pystyyn vuoan reunalle leikkauspinta reunaan päin.

3

Täyte:

Liota Vegegel kylmään veteen kattilassa. Kuumenna seosta kunnes seos paksuuntuu ja kirkastuu. Älä keitä. Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, vaniljatahna ja tomusokeri. Lisää vegegel voimakkaasti sekoittaen. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustomassaan varovasti nostellen. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan.

4

Kiille:

Sekoita vegegel kylmään mehuun. Kuumenna varoen kunnes seos paksuuntuu ja kirkastuu. Lisää halutessasi punaista elintarvikeväriä kauniin värin aikaansaamiseksi. Kaada seos varoen kakun päälle ja nosta takasin jääkaappiin. Anna kakun hyytyä vielä tunnin ajan.

5

Koristelu:

Kuumenna uuni 150 asteiseksi. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri pieninä erinä ja vaahdota kunnes marenkin on paksua ja kiiltävää. Lisää etikka ja vaahdota vielä kahden minuutin ajan. Siirrä massa pursotuspussiin ja pursota pieniä marenkeja uunipellille paperin päälle. Nosta uuniin, alenna lämpötilaa 120 asteeseen ja paista noin tunti. Käännä uunista lämmöt pois ja anna jäähtyä 30 minuuttia uunissa. Nosta marengit uunista ja anna jäähtyä huoneenlämpöön.

6

Koristele kakku marengeilla, mansikoilla ja sitruunamelissan lehdillä. Ylijääneet marengit säilyvät seuraavia koristeluja varten tiiviissä rasiassa tai ne voi syödä sellaisenaan.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkajuustokakku, ilman liivatetta

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1301kJ
311kcal
1225kJ
293kcal
Rasva 20g 19g
Hiilihydraatit 24g 23g
Proteiini 2.5g 2.3g